vineri, 12 aprilie 2013

Fara surprize..

Ieri ma uitam la semifinalele Ligii Campionilor la Handbal feminin si ,in ciuda diferentei de scor care la un moment dat era chiar de 6 goluri,am avut un sentiment de scepticism care nu prea ma caracterizeaza.
Din pacate am avut dreptate si unguroaicele au dat exact atatea goluri cate aveau nevoie ca sa se califice si sa ne cauzeze noua frustrarile bine meritate.
Ce ma surprinde este faptul ca desi Oltchim si-a facut o echipa de colectie..asa zis galactica..dar a jucat cu aceeasi mentalitate paguboasa romaneasca.
Poate e mai bine ca din vara vor pleca jucatoarele straine pentru ca oricum vad ca aerul nostru nu le prieste la atitudine..ne culcam pe o ureche si nu ne mai batem...iar daca adversarul recupereaza facem pe noi si cadem psihic.
Desi sunt stelist as putea da astfel de exemple...Middelsborough si mai recent cu Chealsea...sau cu Napoli..era sa uit.
Si a mai fost ceva ce nu mi-a placut aseara..sau mai bine zis cineva.Bulatovic.A jucat prost si a facut greseli nepermise pentru nivelul ei...s-a aparat in semicerc..a facut pasi..wtf?Sa fie oare pentru ca din sezonul viitor va juca pentru....pentru....pentru adversarele de aseara?
In alta ordine de idei sunt de parere ca la Oltchim trebuie sa se intervina pentru salvarea echipei. De fapt in tot sportul romanesc trebuie intervenit...dar asta e alta poveste...ramane pe alta data.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu